Deloitte Greenhouse

Milano - 2016
  • Deloitte Greenhouse, foto 3
  • Deloitte Greenhouse, foto 1
  • Deloitte Greenhouse, foto 2
  • Deloitte Greenhouse, foto 4

For lighting, the architect Diego Collareda explains why he chose the Puraluce product NUBES:

“The choice fell on NUBES suspension to invoke the industrial style of the site and the immediate context. There is also a reminder of the historical memory of the place, which blends perfectly with the choice of technologies, not only lighting, that are extremely advanced.

The ability to customize the different components of NUBES from a chromatic point of view is a very useful potential, both from a design aspect, and the aspect of the client’s brand identity.

Diego Collareda Architect – www.studiocollareda.com

Products: Nubes

The new multifunctional auditorium inside the Milan office of Deloitte Italy is born to be a “high-tech space": innovative in conception, even before in the equipment is fitted.

  • Indoor